Cliƫnten en begeleiders van Overtoomse Hof en hun avonturen in de Efteling

Bij het ochtendgloren stonden begeleiders en cliënten paraat om de bus in te duiken om snel naar het kleine Kaatsheuvel af te reizen voor een bezoek aan ’s lands bekendste avonturenpark: de Efteling. De bijzondere milde nazomer was ook deze dag in oktober bijzonder gunstig gezind. Een geheel blauwe lucht beloofde een prachtige dag in het vooruitzicht. In de bus was het één en al dolle pret en al snel was het moment gekomen om de bus te verlaten om de wondere wereld van de Efteling te betreden.

Door grote diversiteit aan attracties moesten we verschillende groepen samenstellen. Op deze wijze konden de waaghalzen zich uitleven in duizelingwekkende achtbanen. De dromers onder ons konden zich onderdompelen in het rijk der verbeelding dat de Efteling ook is.

Het mooie weer had een klein nadeel: het was net zo druk in het park als op een normale zomerdag. Dat betekende lang wachten voor de attracties. Maar dat mocht de pret niet drukken. Toen we eenmaal naar beneden suisden in ‘De Vliegende Hollander’ waren we het lange wachten snel vergeten. Ook het sprookjesbos zorgt telkens weer voor begeesterde blikken bij velen.

Al met al was de dag zeer geslaagd en was iedereen moe van het vele gesjouw door het park. Het was in ieder geval een stuk rustiger in de bus op reis terug.

Wij willen bij dezen stichting Cornuit bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dagtrip!!!

Bron: Nico Nijland – Trainingshuis ‘De Overtoomse Hof’