Kerstmaaltijd Dagactiviteitencentrum (DAC) Meer & Oever

Als jaarlijkse kersttraditie biedt DAC Meer & Oever de vaste bezoeker jaarlijks een kerstmaaltijd aan in een restaurant.

Ieder jaar is dat weer een welkome verassing voor de bezoekers van het DAC en een geweldig succes. Juist voor de bezoekers van DAC Meer & Oever die allen een GGZ-achtergrond hebben is de maand december vaak een moeilijke en eenzame tijd.

Dit jaar konden wij deze kersttraditie voortzetten met financiële steun van Stichting Cornuit.

Op woensdag 21 december 2011 zijn wij met 47 gasten neergestreken in Wokrestaurant Asian Plaza aan het Bos & Lommerplein. Het Restaurant had een extra vroege openstelling gerealiseerd met een lopend buffet. Er waren verschillende kant en klare gerechten en men kon verse groente, vlees en vis laten wokken.

Drie uur lang kon men onbeperkt culinair genieten van dit heerlijke eten; met als afsluiting de traditionele kersttoespraak van onze leidinggevende.

In deze kersttoespraak stond centraal: Het samenzijn met elkaar tijdens deze kersttraditie, waarbij het niet van belang is of en welke religieuze geloofsovertuiging men aanhangt. Bovendien is de financiering door stichting Cornuit genoemd; de bezoekers uitten zich dankbaar voor deze donatie.

Namens de bezoekers van DAC Meer & Oever willen wij de mensen van Cornuit hartelijk bedanken dat zij dit kerstdiner mogelijk hebben gemaakt!

Cynthia, Medewerkster DAC Meer & Oever Cordaan