Bewoners afdeling Eenhoorn van Nieuw Vredenburgh naar musical "De Jantjes" in de Meervaart

Onze dank gaat als eerste uit naar de Stichting Cornuit die deze avond mogelijk heeft gemaakt. Ook willen we de Meervaart bedanken voor hun bijdrage. We gingen met een groep van 11 bewoners. De bewoners waren allemaal erg enthousiast toen ze te horen kregen dat ze naar "De Jantjes" zouden gaan op donderdag 21 februari.
 
Familie was van te voren ingelicht en ze vonden het erg leuk dat de bewoners ook een keer een avondje uitgingen naar het theater. De begeleiding was zó geregeld want ze wilden graag allemaal mee. De bewoners gingen ’s middags wat rusten, want het zou toch zonde zijn als ze in slaap vielen tijdens de show.
 
Ze hadden allemaal hun mooie kleding aangedaan voor het avondje uit en hadden er erg veel zin in. Ze werden keurig gebracht en gehaald door de chauffeur. Dit verliep erg goed, er gingen in twee ploegen heen en weer.
 
Het was een koude avond, maar de bewoners mochten gelukkig alvast naar binnen bij de Meervaart, waar ze eerst wat koffie dronken met slagroomsoesjes voor de voorstelling begon.
 
De show was echt prachtig met veel bekende liedjes die ze allemaal mee konden zingen. Het decor was erg mooi met o.a. de Westertoren. Een bewoner vond het erg knap want hij ontdekte geen enkele fout. Ook de kostuums zagen er erg mooi uit. Er waren onderandere matrozenpakjes te zien.
 
Het was een geslaagde avond, de bewoners hadden erg genoten. Ze waren eindelijk weer een keer uit naar het theater na zoveel jaar. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ook de begeleiding was er erg over te spreken. 

Bron: Sylvia Berghouwer, activiteiten begeleider, Nieuw Vredenburgh

 

 

BijlageGrootte
P1000921De Jantjes NVredenb.JPG43.82 KB