Bewonersvakantie Landgoed ’t Loo in Oldebroek

Van 11 juni tot en met vrijdag 15 juni zijn we met bewoners op vakantie geweest. Er gingen 13 bewoners en 3 woonbegeleiders mee. We hebben vier bungalows geboekt in Landal GreenParks ’t Loo in Oldebroek. Het park bevindt zich in een mooi natuurgebied aan de rand van de hoge veluwe.

De bungalows lagen naast elkaar en zagen er prachtig uit. 1 bungalow had uitzicht op het meer. Het park was voorzien van een zwembad, restaurant, snackbar, supermarkt en een souvenierwinkeltje. We hadden goed weer en de bewoners hebben genoten van allerlei uitstapjes  in de buurt.

We zijn naar Elburg geweest. Dit is een oud havenstadje met nog stadsmuren en oude pakhuizen. We zijn in leuke kleine winkeltjes geweest en de koffie met gebak op het terras smaakte iedereen heerlijk!
De volgende dag hebben we de Hanzestad Hattem bezocht. In de ochtend naar het Anton Pieck Museum en daarna een boottocht gemaakt.
Ook die dag was het mooi weer en hebben we op een terras gezeten.
Op de laatste dag van de vakantie zijn we naar Deventer gegaan. Daar genoten van de Deventer koek en andere dingen.
Om de vakantie goed af te sluiten zijn we ’s avonds met z’n allen uit eten gegaan in ’t Harde, daar was een gezellig wok restaurant.

Doordat we financieel zijn gesteund door stichting Cornuit is het voor bewoners mogelijk geweest om mee te gaan op vakantie. Veel bewoners zijn in geen jaren op vakantie geweest. Mede door stichting Cornuit  hebben we veel kunnen doen die week en zelfs uit eten kunnen gaan. Al met al was het voor iedereen een fantastische vakantie en kijken we terug op een hele leuke en gezellige week!
Namens de begeleiding van Cordaan Ribw Noord en de bewoners willen we de stichting Cornuit enorm bedanken!

Bron: Marthe, Franz en Karien - Ribw Statenjachtstraat