Met de Gerrie Knetemannlaan naar de Kempervennen

Van maandag 15 mei t/m vrijdag 19 mei 2017. Maandagochtend vertrokken met twee busjes, onder begeleiding van Françoise, Andrea en Jolyon, de bewoners richting Center Parcs – De Kempervennen te Brabant. Onderweg gegeten bij Eindhoven voor een heerlijke lunch op een mooi terras op het terrein van Strijp-S. Na een rit van anderhalf uur arriveerden wij op het park. Uitpakken en een beetje relaxen voor dat wij konden aanschuiven in het restaurant met een gevarieerd buffet. Als toetje zelf softijs tappen. Dat was dikke pret en voldoende ijs op het hoorntje.

Dinsdagochtend rustig aan wakker worden met een kop koffie en een boterham.
‘s-Middags naar het dierenpark met o.a. een reuze olifantenshow. Het was warm maar gelukkig was er verkoeling met ijsjes! Jolyon had een Lemuren op z’n schoot. We hebben onze ogen uitgekeken en ons prima vermaakt.
’s-Avonds hebben we kunnen eten in het buffetrestaurant. Bij ons huisje kwamen geregeld ganzen langs en op ons terras omdat ons huisje aan het water lag.

Woensdagochtend zijn we gaan rondkijken en spelen in de speelhal na het ontbijt. Tine en Jolyon hebben samen een spelletje gepoold. De speelhal was in de stijl van een heus piratennest. “Yo Ho Ho And A Bottle Of Rum”. Daarna zijn we gaan bowlen, dit was dolle pret omdat het leek alsof we op een piratenschip stonden!
In de middag zijn we met z’n allen naar de film gegaan. “De Smurfen en het verloren dorp”. Spannend en gelukkig goed afgelopen voor de smurfen. Na de film zijn we uit eten geweest in het pannenkoekenrestaurant.
’s-Avonds hebben Andrea en Petra in het plaatselijke meer gezwommen. Het water was heerlijk.
 
Donderdag bleven enkele bewoners op het park door het regenachtige weer. Zij hebben geluncht en gewinkeld. De overige bewoners zijn naar de Bierbrouwerij van Bavaria gegaan. Daar hebben we een rondleiding gehad en konden we na afloop lunchen en de biertjes proeven in de proeverij. Wij hebben onze ogen uitgekeken.
In de avond hebben we weer heerlijk gegeten bij een restaurant op het park. Dat was uitstekend. We hebben heerlijk gegeten.
 
Vrijdagochtend ontbijten en onze koffers ingepakt. Het weer was frisjes en koud. Onderweg hebben we geluncht bij het Van der Valk restaurant te Breukelen. Het eten is daar altijd voortreffelijk. Om 14.00uur waren wij terug op de locatie Gerrie Knetemannlaan. Iedereen heeft zo ontzettend genoten en wil Cornuit heel erg bedanken om deze vakantie mede mogelijk te maken! We kijken uit naar de vakantie voor volgend jaar!