Transtech op uitje naar Race Planet

Op 18 februari 2018 was het zover, met 16 cliënten en 5 begeleiding gingen we vanuit Transtech op pad. Het was niet ver rijden naar westpoort, maar we hebben kans gezien om via Silverstone bij Race Planet uit te komen.

Na het inschrijven konden we in ploegen van start. Het was duidelijk, we moesten nog even inkomen, maar na de eerste heat ging iedereen los. Ze werden steeds fanatieker en durfden meer en meer in te halen. Na de heat kon je op het scorebord zien wie de ronde winnaar was. Dat was elke keer weer spannend. Het hing erom, wint Jan de begeleider of toch Bilal?

In de andere groep was het ook spannend, daar reden Rowentley en Gerrit om de eerste plek. Er waren ook een paar jongens die alleen meegingen om te kijken en dat was echt geen straf. Het was een feest om te kijken naar de ingespannen koppen en de trots van de goede rijtijden.

Na 3 heats was er een winnaar. Bilal op de voet gevolgd door Jan.
Er werd een beker uitgereikt en een trotse Bilal had de dag van zijn leven.
Daarna konden we plaatsnemen aan een lange gedekte tafel. Wat hebben we gesmuld van de saté, salade, iets te gezond voor de meeste jongens, en stokbrood. Gezellig een drankje erbij. Het was lekker en ruim voldoende.

Helaas kwam er toen wel een eind aan deze bijzondere dag.
Het was een onvergetelijke dag uit, met de hele groep, dat is toch erg bijzonder.

Bedankt Cornuit, dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt.
Bedankt Jan vdW voor het organiseren.
En dank aan alle jongens, dat ze zijn meegegaan, om deze dag met z’n allen te kunnen beleven.

Bron: Transtech