Kerstuitje naar Dordrecht

Het nieuwe jaar is begonnen en het oude jaar hebben we goed afgesloten. Na een nogal hectische tijd de laatste maanden van 2018. Een bewonersvakantie die we halverwege door omstandigheden hebben moeten afbreken. De training van ONS en een nieuw rooster systeem heeft er ingehakt. Het was een emotionele maar ook drukke tijd.

Hoe heerlijk is het dan om met bijna al het personeel en cliënten het jaar af te sluiten met een kerstuitje naar de kerstmarkt in Dordrecht. Mede mogelijk gemaakt door Cornuit. Waar wij zeer blij mee waren, anders was dit voor ons niet mogelijk geweest.

Vrijdagochtend 14 december om 10.00 uur stond de bus voor de deur, iedereen instappen en richting Dordrecht. De kerstmarkt in Dordrecht is groot en gezellig. De kerstmarkt loopt door het oude centrum van Dordrecht. Met heel veel kraampjes met eten/drinken en heel veel kerstspullen. Ook is er veel live muziek en een levende kerststal.

Ook de Kerstman mocht op deze dag niet ontbreken. Rond vijf uur richting Leiden om daar bij Van der Valk te genieten van een heerlijk diner.
Rond negen uur waren we weer thuis, iedereen moe maar voldaan.

Nogmaals Cornuit hartelijk dank voor jullie steun.