Zomeruitje naar De Efteling

Op vrijdag 23 augustus 2019 verzamelden alle 18 bewoners van de Koningsvrouwen van Landlust zich om 08:30 uur op het kantoor van de locatie. Hier werd kort uitgelegd hoe laat wij aankwamen, hoe laat wij gingen lunchen en hoe laat wij weer zouden verzamelen.

Na de rit van anderhalf uur waren wij gezamenlijk aangekomen voor de entree van de Efteling. Eenmaal binnen werden de groepen uit zich zelf snel gevormd. De moeders liepen met de moeders en de mannen die alleen wonen, liepen samen. Tijdens het rond lopen zijn wij meerdere malen bewoners tegen gekomen. Zij hadden allemaal een grote glimlach en zijn in minimaal 3 achtbanen gegaan.

Om 13:00 uur verzamelden wij bij de Walvis. Hier hebben wij gezamenlijk geluncht. Een aantal kwamen later i.v.m. achtbanen.

Om 17:00 spraken wij af bij de uitgang. Tijdens het lopen kwamen wij meerdere bewoners tegen. Wij hebben samen gewacht tot de andere bewoners arriveerde. Het was een geslaagde dag. Tijdens de terugrit was het muisstil. De kinderen zowel de ouders waren verslagen.

Eenmaal op de locatie aangekomen evalueerde wij over de dag. Iedereen vond het een geslaagde dag! Zij waren tevreden over de gehuurde bussen, het eten dat was verzorgd en de fijne afspraken betreft lunchen en weg gaan. Alle 18 zouden dit volgend jaar weer doen.

Bron: Koningsvrouwen van Landlust