Kerstdiner voor de V&V-en GGZ-deelnemers van de Osdorperhof

Zoals ieder jaar wilden wij ook dit jaar met onze deelnemers een restaurant bezoeken. Veel van hen zijn alleenstaand en brengen de kerstdagen alleen door. Ook bij deze ouderen en mensen met psychische problematiek bestaat het verlangen om met kerst gezamenlijk te dineren. Iets wat hun ieder jaar zo gegund was!
 
Dit jaar zouden wij het anders aanpakken door de opgelegde RIVM-maatregelen. Het kerstdiner was gepland op 18 december op de locatie zelf. Om toch een restaurant-gevoel te creëren, hebben wij een cateringbedrijf ingehuurd om het diner te verzorgen. Echter, door de volledige lock-down moesten wij onze deelnemers teleurstellen met de mededeling dat ook dit kerstdiner niet door mocht gaan.
 
Osdorperhof zou Osdorperhof niet zijn om toch met een gepaste oplossing te komen. Daarom hebben wij op 18 december het drie gangen diner persoonlijk bij de mensen thuisgebracht, zodat onze deelnemers ook dit jaar konden genieten van een echt feestmaal.
De over gebleven pakketten hebben wij gedoneerd aan Stichting de Boshalte.
 
Osdorperhof is de stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en Stichting Cornuit daarbij zeer dankbaar voor hun bijdrage die dit mogelijk heeft gemaakt. Met hun steun is kerst niet onopgemerkt voorbijgegaan. Ook willen wij cateringbedrijf Nicole & Janneke bedanken voor hun inzet.
 
Bron: Dagbesteding Osdorperhof