Reisje voor De Boeg

Op woensdag 19 augustus heeft er een activiteit plaats gevonden genaamd Reisje voor de Boeg. Voor de bewoners van De Boeg en de cliënten van de dagverzorging was het een gezellige middag. Er was een quiz, mooie muziek en heerlijke hapjes. Samen met de cliënten is dit verslag opgesteld, waarin ze hun ervaringen met u delen.

De muziekmiddag was georganiseerd door Mathilda Celie met ondersteuning van vrijwilligers en mede mogelijk gemaakt door Cornuit. In de ochtend zijn zij bezig geweest met het maken van hapjes en drankjes.  Ook is er hard gewerkt aan het maken van de quiz. De cliënten hadden er enorm veel zin in en keken hier al lange tijd naar uit. Er zijn zelfs speciaal cliënten naar De Boeg gekomen op eigen gelegenheid, terwijl deze er normaal gesproken niet op de woensdag komen.

Er was gezellige live-muziek waarvan de cliënten en de bewoners van De Boeg enorm hebben genoten. Ze zongen allemaal mee uit volle borst en ze deden zelfs mee aan de polonaise door de hele zaal. Tussen de muziek door werd de quiz gehouden en werden er hapjes en drankjes uitgedeeld. Ze vonden de hapjes en drankjes heerlijk en spreken nog steeds complimenten uit voor de vrijwilligers en het personeel dat hier zorg voor heeft gedragen.

Samenvattend, de cliënten hebben enorm genoten van de middag en genieten nu nog steeds na. Ze hebben heel veel waardering voor alle mensen die ze deze mooie middag hebben aangeboden. Ik weet zeker - en ik spreek namens alle cliënten - dat als er wederom een soortgelijke middag wordt mogelijk gemaakt, ze allemaal weer zouden genieten!

Ik wil het bestuur van stichting Cornuit hartelijk danken namens alle bewoners voor deze mooie financiële bijdrage, zonder dat was het niet mogelijk. 

Bron: Mariëtte Quint en Mathilde Celie, De Boeg