Kerstuitstapje DAC Meer & Oever

Vrijdag 18 december 2015 was het  na alle inspanning eindelijk zover. Het was de dag van het kerstdiner.

We zijn deze bijzondere dag met z'n allen begonnen op het Dac Meer en Oever, alwaar wij genoten van een kop koffie, thee met een stukje kerstbanket. Om 10.45 uur werd er een kerstverhaal voorgelezen door Marc en werd er een prachtig optreden gegeven door Gwenny onze trouwe vrijwilligster.

Om 11.30 uur werd de Touring Car voorgereden en konden wij met z'n allen vertrekken richting het Restaurant San Lok dat gevestigd is aan de Johan Huizingalaan te Amsterdam.  

Bij het restaurant aangekomen werden wij hartelijk verwelkomd door het personeel aldaar. Er heerste een hele gezellige en warme sfeer in het restaurant. De bediening was prima en alles verliep naar wens. Het eten was goed verzorgd en er was een mogelijkheid om de benen los te gooien. Verder werd de dag afgesloten met een speech, waarbij stil werd gestaan bij het afgelopen jaar. Al met al was het een zeer geslaagde dag, waar wij nog vaak met z'n allen over zullen napraten. Namens alle bezoekers, personeel en alle andere genodigden van het DAC Meer & Oever willen wij een woord van dank uitbrengen voor deze geslaagde dag aan: Cornuit en Sluyterman Van Loo die deze dag mede mogelijk gemaakt hebben.