Een dagje speeltuin

20 september was een mooie warme nazomersdag. Ieder jaar biedt het stadsdeel Zuid en de beheerder van de speeltuin Amstelpark gehandicapte kinderen van Amsterdam een gratis dagje speeltuin aan. Vanuit Cordaan gaan we dan altijd met de kinderen van KDC de Kring en van KDC de Schuit erheen. Zo ook in 2015. Ditmaal met Cornuit als financierder van het vervoer (twee mooie dubbeldekkers). Het was een heel gezellige dag voor de kinderen.

In de speeltuin van het Amstelpark zijn genoeg attracties en toestellen om iedereen te vermaken!
Heel veel kinderen begonnen bijvoorbeeld bij de speeltuin. Daar zijn (gratis) glijbanen, klimrekken en nog veel meer leuke toestellen. Daarnaast zijn er ook betaalde attracties
zoals botsbootjes, minicars, minigravers, kindertrein, draaimolen en kiddy-rides. De betaalde attracties werken met speeltuinmunten. Deze kosten € 1,- per munt. Voor ons was deze dag helemaal gratis.

Boterhammen hoefden we niet mee te nemen. Er is een snackbar aanwezig. Hier kun je smullen van snacks, broodjes, ijsjes, frisdranken maar ook poffertjes! Dit werd allemaal gesponsord door bedrijven .

Graag willen we alle bedrijven, de speeltuin, stadsdeel Zuid en natuurlijk Cornuit hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van deze dag. Alle kinderen hebben nu al weer zin in volgend jaar!