Een bijzonder leuke dag bij de Efteling

Op vrijdag 3 juni zijn wij met twee vrijwilligers vanuit Almere naar de locatie Van Ossstraat te Amsterdam gereden, om daar de cliënten op te halen voor een dagje Efteling. Vervolgens zijn we naar Kaatsheuvel gereden en bij binnenkomst hebben we eerst met z’n allen koffie gedronken en hebben we wat gegeten. Tijdens het koffiedrinken hebben we besproken wat de cliënten graag wilde zien en doen. Een aantal van hen wilde graag in de wat spannendere attracties zoals de achtbanen en de rest wilde graag iets rustiger aandoen.

Na het koffiedrinken en het eerste broodje zijn wij eerst naar het sprookjesbos gelopen en vervolgens zijn we vrijwel alle attracties langsgegaan. ’s Middags hebben wij uiteraard weer even geluncht en aan het einde van de dag zijn we naar Waalwijk gegaan en hebben als afronding een frietje gegeten.

Daarna zijn we teruggereden naar Amsterdam, bij het afzetten van de cliënten op de Van Ossstraat hebben we nog onder het genot van een kopje koffie even de dag de revue laten passeren. De cliënten gaven daarbij aan dat ze een topdag hebben beleefd en het zeker voor herhaling vatbaar is.

Bij deze willen wij Cornuit bedanken voor de bijdrage en het mogelijk maken van deze bijzonder leuke dag!