10 juli Zomerfeest

Het Zomerfeest bij de ZONDAGSOOS

Wat een gezellige dag was dat ! Er was van alles te doen.

De spelletjes : om te doen … maar ook leuk om naar te kijken! o.a. piratenkoppen gooien, ringwerpen, lasso gooien, sjoelen, apenspel, circusgolf, clown ballengooien, blikgooien, clown ring gooien en een rodeo stier, maar ook een groot doel voor voetbal schieten.

En dan was daar onze geweldige Cocco Christal de clown! Met ballonnetjes en leuke acts en goochelen, zo leuk! En Jamilla voor het schminken, voor de dames bloemetjes, voor de heren spinnen en schorpioenen op hun armen, stoer!!!

En ook La belle dame met grote , hele grote en kleine zeepbellen, maar … je mocht die mooie zeepbellen … ook nog zelf maken!

En klap op de vuurpijl Anjo en Dennis die het hele feest opvrolijkten met hun weergaloze muziek en zang, geweldig!

En dan natuurlijk de barbecue, samen gezellig lekker eten! De zon scheen daarbij de hele dag, dat was super boffen! Er was daarna  voor iedereen een prijsje. En dan is een  bedankje voor alle vrijwilligers  wel op zijn plaats, geweldig die fijne hulp.

Een bedankje ook aan Cornuit, die heeft alle spelen en  entertainment betaald,     zodat het Zomerfeest, een ECHT feest was !!!!

Iedereen ging tevreden naar huis tot 4 september ik wens jullie een fijne zomer. Dan beginnen we weer aan een Super fijn nieuw seizoen, tot dan.

Bron: Lois