Naar Rhodos

4 juni was het zover. We gingen naar Rhodos!!!!!!!!!!!!!!!

We waren precies op tijd en konden gelijk inchecken. Esther en ik mochten als eerste boarden omdat Odessa een kind was. De reis verliep voorspoedig. Eenmaal in het hotel kregen we allemaal een oranje bandje om onze polsen en kregen we pizza en een drankje. Odessa was nog tot half 2 op voor ze ging slapen. Het is daar een uur later.

De volgende dag, zondag dus, kaartjes gekocht voor het thuisfront en gelijk gestuurd even gaan wandelen. Wij zijn gestopt bij de supermarkt waar ze alles hadden van kleding tot sloffen sigaretten. Esther kocht een slof pall mall en ik slippers, de rest ging met Rowald mee naar het strand. Esther, Anita en ik gingen terug met Carlijn. Dag 3 gingen we met een gehuurde auto naar Lindos. Dat was spannend!!!!!!!!!! Odessa heeft in de zee gespeeld.

Dag4 waren we vrij om zelf te beslissen wat we gingen doen, we bleven bij het zwembad. Later paste Esther op en gingen we met Carlijn naar het naar het strand. Dag 5 gingen we met de bus naar Rhodos stad waar we een wel heel grote laars cola kregen toen we wat gingen eten en drinken op een terras (wel een glazenlaars van 1 liter!) Na door de stad te hebben gestruind gingen we eten bij ZumZum. Wat waren de mensen aardig! Na het eten liepen we terug om de laatste bus terug te pakken. Al met al een geslaagde dag! Dag 6 gingen we weer terug naar ons kikkerlandje. We hadden nog tijd en Esther paste weer op Odessa en Anita, Sjaak en ik gingen met Rowald nog wat laatste inkopen doen. Opeens paniek Sjaak weg! Na veel gezoek toch op tijd goed gekomen.

‘s Avonds kwam de bus ons halen en zat ons avontuur er weer op. De vlucht vertrok eerder en 10 juni om 2uur. ‘s Ochtends waren we weer thuis.

Bron: Tamara Heerenveen